Lunch Fresh UB - St. Olav videregående skole
Lunch Fresh UB fra St. Olav videregående skole er kvalifisert til NM Ungdomsbedrift for Viken, og de deltar i kategorien Beste HR-Bedrift.
De har utviklet "mellomleggspapir" av silikon til brødskivene i matpakken. Dette kan vaskes og brukes om igjen, hindrer pålegget å feste seg fast og holder pålegget ferskere i matpakken.
Kontaktinformasjon
Skole:
St. Olav videregående skole (Studiespesialisering)
Ansatte i bedriften:
Adele Siljan, Mie Amalie Brenden, Rebekka Jørgensen, Sima Barzinje, Marwa Elyounossi og Emilie Arnesen
Daglig leder:
Adele Siljan, 482 91 888, adele_sil@icloud.com
Ansvarlig lærer:
Cecilie Kitterød, 995 78 389, cecilieki@viken.no
Ungt Entreprenørskap:
Sille Solberg, 416 40 415, sille.solberg@ue.no
Ailihto Ceramics UB fra Kolsås produserer beroligende duftlys i egendreide keramiske skåler, og i tillegg til å tilby keramikkurs som skal bidra til god psykisk helse hos deltakerne.
Save It UB – Ski videregående skole
Save It UB fra Ski utvikler en mattester som kan teste muggstoffinnholdet i meieriprodukter. For å teste drar man pinnen over eller dypper den i produktet man er i tvil om holdbarheten til.
Renow UB – Drømtorp videregående skole
Renow UB fra Nordre Follo tilbyr imponerende og bærekraftige nettsider som gir resultater, og som løser utfordringen med karbonutslipp fra databransjen.