6. Beste matopplevelse
Denne kategorien er for elevbedrifter som bidrar til at flere velger å spise mer grovt korn, grønnsaker eller mat fra havet. Kan være varer eller tjenester som bidrar til at målgruppen får et sunnere kosthold.
-
Juryens vurderingskriterier:
-
Elevbedriften tilbyr varer eller tjenester som bidrar til at flere velger å spise grovt,
grønt og blått, og viser hvordan dette henger sammen med kostrådene.
-
Elevbedriften har et marked for sin vare eller tjeneste, og bidrar til matglede med
vekt på smak, trivsel og tilhørighet.
-
Elevbedriften har fokus på bærekraft, nyskaping og kreativitet.
► HVA SKAL SENDES INN?
Konkurransen vurderes på bakgrunn av innsendt materiale (PDF), som svarer på juryens vurderingskriterier. Dere får også en samtale med juryen på stand.
-
SISTE FRIST FOR PÅMELDING OG INNLEVERING ER 11. FEBRUAR.