6. Beste smaksopplevelse
Denne kategorien er for elevbedrifter som ønsker å gi målgruppen en smaksopplevelse. Det kan være mer enn bare å spise og drikke, som f.eks. en mulighet til å lære, utforske og nyte. Kanskje er det en gave, eller noe vi kan unne oss selv. En smaksopplevelse er alltid en god idé.
Juryens vurderingskriterier:
Elevbedriften tilbyr en smaksopplevelse som representerer noe nytt og spennende i selve produktet, innpakningen eller presentasjonen av det.
Elevbedriften har kjennskap til lover og forskrifter for næringsmidler og viser god holdning til hygiene og mattrygghet.
Elevbedriften forstår målgruppens behov og har et marked for sine varer.
HVA SKAL SENDES INN?
Konkurransen vurderes på bakgrunn av dokument på maks én A4-side i PDF-format, som svarer på kriteriene. Dere får også en samtale med juryen ved elevbedriftens utstillingsplass.
- SISTE FRIST FOR PÅMELDING OG INNLEVERING ER 9. FEBRUAR.
- SISTE FRIST FOR PÅMELDING OG INNLEVERING ER 9. FEBRUAR.