Senja Kjøtt og Skinn UB- Senja Videregående Skole
Under Norgesmesterskapet for Ungdomsbedrifter 2022 skal Senja Kjøtt og Skinn UB fra Senja videregående skole representere Troms og Finnmark i kategoriene Jord-fjord-bord prisen og Beste Yrkesfaglige Bedrift.
Senja Kjøtt og Skinn UB fra Senja videregående skole avd. Gibostad produserer og selger en rekke matprodukter, herunder: grisekjøtt, urter, mikrogrønt, saueskinn, syltetøy og mer. De har jobbet målrettet mot å kunne operere mest mulig bærekraftig, og å selge og produsere produktene sine lokalt. Som en ungdomsbedrift som jobber med landbruk er ikke Senja Kjøtt og Skinn UB redd for å takle dagens utfordringer i matproduksjonen direkte. Under fylkesmesterskapet stakk denne UBen unna med flere priser, og gjevest av dem alle var prisen for Beste Yrkesfaglige Bedrift. Under NM skal Senja Kjøtt og Skinn UB representere Troms og Finnmark i kategoriene Jord-fjord-bord prisen og, så klart, Beste Yrkesfaglige Bedrift.
"Vårt ønske er klart: bærekraft, god dyrevelferd og kortreist mat."
Følg Senja Kjøtt og Skinn UB på sosiale medier:
Daglig leder:
Andrea Therese Berg Nordli
e-post: andreabergnordli@gmail.com
telefon: 95901525
Ansatte i Senja Kjøtt og Skinn UB:
Jonas Prestbakmo, Ingeborg Helene Sørensen, Elisabeth Johansen, Marius Killie, Erik Larsen, Aila Hage Berg, Espen Lundberg, Andrea Fagertun, Eirik Myhrvold, Christian Meland, Andrea Kristiansen, Estine Haraldsvik,
Ansvarlig lærer:
Kirsti Kleppe
e-post: kirsti.kleppe@tffk.no
telefon: 99204941
Kontaktperson i Ungt Entreprenørskap:
Maria Gudmundsen
e-post: maria.g@ue.no
telefon: 92466935