For tredje år på rad deltar Ungt Entreprenørskap Arktis på Arctic Innovation Week – en av Nord-Norges viktigste arenaer for innovasjon og entreprenørskap. I år byr de på en rekke spennende arrangementer for studenter i høyere utdanning
Har din Ungdomsbedrift en idé som bærer potensialet for nyvinning? UE Arktis er her for å støtte dere på veien til innovasjon gjennom vårt innovasjonsstipend.
Å starte en studentbedrift gjennom Ungt Entreprenørskap gir mange fordeler, både for studentenes personlige og faglige utvikling. Her er fem grunner til at det kan være verdifullt å ta steget.
Ungt Entreprenørskap Arktis, i samarbeid med Sparebank1 Nord-Norge, åpner nå påmeldingen til to spennende økonomiprogrammer tilpasset til elever i ungdoms- og videregående skole: Økonomi og Karrierevalg, og ØkonoMIN.
En app kan nå et bredt publikum, være brukervennlig og skape innovative løsninger på både små og store problemer. Men selv om dette kan virke som et spennende og moderne valg, kan det også by på flere utfordringer
Niendeklassingene i Sør-Troms-regionen trosset vær og vind i januar for å delta på et spennende tverrfaglig elevbedriftsprosjekt sammen med Ungt Entprenørskap og sjømataktører i regionen.
Fremtidens unge i Øst-Finnmark trenger større kjennskap til sjømatnæringens betydning og hvilke muligheter som ligger innenfor sjømatproduksjon. Derfor går vi nå i gang med et samarbeid med Ungt Entreprenørskap i region.
Ungt Entreprenørskap Arktis ønsker å fremme entreprenørskapsånden blant unge talenter! Derfor arrangerer vi en spennende registreringskonkurranse for Elevbedrifter (EB) og Ungdomsbedrifter (UB).
Nutra Dust UB vant kokkekampen i Tromsø under Matuka 2023. Eline Einarson, Andrea Bye, Kamilla Lindgård og As Palsdottir er elever ved restaurant- og matfagslinjen på Senja videregående skole, og kokkelerte deres vei til topps i kokkekampen.
Å starte og drive en ungdomsbedrift er ikke bare en flott måte å utforske entreprenørskap på, det kan også være en lønnsom opplevelse. Her er noen viktige steg for å maksimere inntjeningen med din egen ungdomsbedrift.
Tirsdag 31. oktober starter matprosjektet MerSmak på Ishavsbyen Vgs., hvor 21 håpefulle elever på restaurant- og matffagslinjer skal lære om innovasjon og entreprenørskap gjennom sitt fagfelt.