Innovasjonsstipend for Ungdomsbedrifter 2024-2025

Er din ungdomsbedrift i Troms eller Finnmark klar for å ta den nyskapende idéen til neste nivå? Ungt Entreprenørskap Arktis tilbyr innovasjonsstipend for skoleåret 2024-2025, og nå har dere muligheten til å søke om økonomisk støtte til å utvikle og realisere deres kreative prosjekter!

Fylkesmesterskap UB Fylkesmesse 24 73

CleanTech UB fra Midt-Troms vant innovasjonsprisen under fylkesmesterskapet i 2024

Hvem Kan Søke?

Alle ungdomsbedrifter som opererer i Troms og Finnmark, og som har en innovativ idé, er kvalifisert til å søke. Stipendet skal hjelpe dere med å utvikle og forbedre ideen deres, slik at den blir enda mer nyskapende. Bruken av midlene kan for eksempel være til:

  • Utvikling av prototype
  • Dekking av reisekostnader
  • Hjelp fra eksperter innen ulike fagområder

Hva Kan Dere Få?

Ungt Entreprenørskap Arktis har muligheten til å dele ut ti stipender, hver med en verdi på inntil 3.500 kroner. Stipendene deles ut fortløpende, så det lønner seg å være tidlig ute med søknaden. Søknadene behandles raskt, og dere vil få svar innen en uke.


Hvordan Søke?

For å søke om innovasjonsstipendet, må ungdomsbedriften din fylle ut et enkelt søknadsskjema der dere beskriver deres idé og hva midlene skal brukes til. Det er viktig å oppgi korrekt telefonnummer og e-postadresse, da Ungt Entreprenørskap kan ta kontakt for å høre mer om ideen deres.

Husk: Din UB må være registrert hos Ungt Entreprenørskap for å kunne søke!

Søk nå via airtable eller i skjema under.

Spørsmål?

Hvis dere har spørsmål, eller ønsker mer informasjon om innovasjonsstipendet, kan dere kontakte Robert Lundgren på telefonnummer 45117261.

Søk nå og gjør ideen deres til virkelighet!

Portrettbilde Robert 23
Robert Lundgren
Nestleder