14. Jord-fjord-bord-prisen
Ungdomsbedrifter fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.
Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:
- På hvilken måte er ungdomsbedriftens produkt (vare og/eller tjeneste) nyskapende?
- Hvilket behov er det i markedet for produktet i dag og er det potensiale for å skape verdier i fremtiden?
- I hvilken grad er produktet bærekraftig sammenlignet med andre tilsvarende produkter i samme marked?
- Hvordan har ungdomsbedriften samarbeidet med arbeids- og næringsliv?
- På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?
Skriftlig materiell som sendes inn ved påmelding:
- En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:
- Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord-prisen».
- Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.