8. Jord-fjord-bord-prisen
Ungdomsbedrifter fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.
Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:
Skaper ungdomsbedriften verdier innenfor landbruks- og matsektoren i Norge på en bærekraftig måte?
Tilbyr ungdomsbedriften et kvalitetsprodukt (vare/tjeneste) til sin målgruppe som det er behov for i markedet i dag og i framtiden?
Har ungdomsbedriften hatt et godt samarbeid med arbeids- og næringsliv?
På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?
Juryen ser etter ungdomsbedrifter som driver med:
Produksjon og salg av råvarer fra og for jordbruk i Norge (inkludert dyrehold) (JORD)
produksjon og salg av råvarer fra og for sjø og innsjø i Norge (FJORD)
matopplevelser og spiselige produkter som er klare til servering (BORD)
A. En videopitch der dere presenterer ungdomsbedriften og produktet deres (maks 1 minutt).
B. Et bilde av de ansatte i ungdomsbedriften (gjerne med produktet).
C. En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:
Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen».
Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.
Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.
Kort beskrivelse av forretningsideen.
Informasjon om kriteriene over.
Legg gjerne inn skisse eller bilde av produktet.
Lever innen 16.februar kl 12:00 og navngi bidraget
”Jord-fjord-bord_Navn på UB_Navn på skole”