Inspirasjonssamling for elevbedriftslærere


Vi inviterer lærere ved ungdomsskoler i avtalekommuner i fylket til Inspirasjonssamling 12.-13. september i Ålesund!


Inspirasjonssamlingen vil ta for seg Elevbedrift som undervisningsmetode, og har som mål å motivere til å ta i bruk elevbedrift i skolen, trygge lærerne i prosessen, samt dele erfaringer med hverandre.


Gjennom elevbedrift vil elevene tilegne seg kompetanse og ferdigheter for fremtiden; samarbeid, kreativitet, lederskap, initiativ, med flere. Elevene vil kunne kartlegge behov og problemer i samfunnet, og faktisk gjøre noe med disse selv. Derfor ønsker vi at flest mulig av våre unge skal få drive elevbedrift i løpet av tiden sin på ungdomsskolen.

Elevbedrift kan også benyttes som et tverrfaglig prosjekt, og kan knyttes opp mot flere av kompetansemålene i de ulike fagene. Ved å benytte seg av elevbedrift vil læringen bli virkelighetsnær og relevant, og elevene kan lettere se sammenhengen mellom teori og praksis.

Vi håper å få med flere engasjerte og motiverte lærere det kommende skoleåret, og inviterer derfor alle nysgjerrige som ønsker å ta i bruk elevbedrift ved sin skole til denne Inspirasjonssamlingen!

Mer info om program og påmelding kommer etter sommerferien!