Nysgjerrig på elevbedrift?

Bilde 1 23

12.-13. september inviteres ungdomsskolelærere som har hatt, skal ha, eller er interesserte i elevbedrift, til inspirasjonssamling på Thon Hotel Ålesund. Det dukes for to kjekke dager med faglig påfyll, erfaringsdeling, nettverksbygging, aktiviteter og god middag!

Inspirasjonssamling elevbedrift 23 8

Målet for samlingen er å inspirere, motivere og trygge lærere i elevbedriftsprosessen, slik at alle som ønsker å ha elevbedrift i skolen skal ha mulighet til å gjennomføre dette på en god og lærerik måte.

Torsdagen møtes vi på Thon Hotel Ålesund, hvor både faglig opplegg og overnatting finner sted. Vi starter med velkomst og lunsj, før vi skal bli kjent og tar fatt på det faglige opplegget. Denne dagen har vi med oss Jørgen Moltubak, gründer, lærer, forfatter og foredragsholder. Han skal være med oss og dele av sin faglige tyngde gjennom programmet. Vi avslutter kvelden med middag og hygge i restauranten på hotellet.

Fredag møtes vi til en god frokost, før vi sjekker ut og starter dagen. Denne dagen deles vi i to grupper, hvor den ene gruppa starter med faglig opplegg og erfaringsdeling på hotellet, mens den andre gruppa skal ut på Via Ferrata. Her er det en fordel å kle seg etter været og ha passende skotøy. Etter et par timer bytter gruppene aktivitet.


Vi spiser lunsj på hotellet, før vi samles til en felles økt, evaluering og avslutning.


Dagen avsluttes klokken 14.

Mette 1

Torsdag har vi med oss Jørgen Moltubak! Jørgen er utdannet litteraturviter og lektor og har også studert idéhistorie og psykologi.


Han har jobbet som lærer og avdelingsleder på ungdomstrinn og i videregående skole i en årrekke, og er gjesteforeleser i klasseledelse på lærerutdanningen ved flere Høgskoler. I tillegg holder han en rekke kurs og foredrag om klasseledelse og skoleutvikling.

Gjennom disse kursene og foredragene, samt bøker han har skrevet, formidler han fagkunnskap på en engasjerende, lettfattelig og anvendelig måte. Han har bl.a. skrevet bøkene Gnistrende samarbeid (2016), Fortellemagi (2017) og Improvisasjon i klasserommet (2020), samt at han driver podcasten Skolesnakk.

NB! Inspirasjonssamlingen er for lærere ved ungdomsskoler i avtalekommuner.

Meld deg på inspirasjonssamlingen her!

Påmeldingsfrist: 2. september kl. 15.

Ann Helen UEMR min
Ann-Helen Giske Lund
Rådgiver grunnskole Sunnmøre
Portrett Anne
Anne Hukkelberg
Rådgiver grunnskole Nordmøre og Romsdal
Microsoft Teams image 12
Jannike Veiberg
Rådgiver grunnskole Sunnmøre