Nyheter

  • sosialt entreprenørskap

    «Gjør noe med det!» - nærmer seg mål

    «Gjør noe med det!» er et prosjekt vi har sammen med Kavlifondet, nå er vi inne i det 4. og siste året. Nesten 12.000 elever har inneværende år fått erfaring med å gjøre en forskjell som sosiale entreprenører i en elevbedrift.
  • «Pop-Up Tranby

    Elevbedrift i arbeidslivsfag

    Hvert år etableres det 2500 elevbedrifter og flere benytter metoden Elevbedrift i ulike valgfag og i arbeidslivsfag. På Tranby skole har elevene i arbeidslivsfag etablert elevbedriften «Pop-Up Tranby».
  • Gert Runar Rorvik

    Årets entreprenørskapslærer 2020 er Gert Runar Rørvik fra Mo og Øyrane videregående skule

    I samarbeid med Virke kårer Ungt Entreprenørskap Årets Entreprenørskapslærer. I år er det Gert Runar Rørvik fraMo og Øyrane vgs som kan smykke seg med tittelen «Årets Entreprenørskapslærer 2020». V
  • Nominerte - årets entreprenørskapslærer 2020

    Årets Entreprenørskapslærer 2020 – de nominerte

    I samarbeid med Virke kårer vi i Ungt Entreprenørskap hvert år Årets Entreprenørskapslærer, og i år under Virkekonferansen 3. desember. Her kan du lese mer om alle de dyktige lærerne som i år er nominert.
  • Paramate logo

    Møt Oslos beste Studentbedrift 2020

    "Det er skikkelig stas å få bekreftet at innsatsen vi har lagt ned i Paramate SB samt planen for gjennomføring og løsningen er relevant og verdifull. "
  • Skjermbilde 2020 11 20 kl 16 30 06

    Heldigitalt fylkesmesterskap for studentbedrifter 2020

    Vårt aller første heldigitale fylkesmesterskap er gjennomført, og Oslos beste studentbedrift 2020 er kåret!
  • Bookenmentor_storebrand

    Book en veiledningstime med Storebrand - for Ungdomsbedrifter

    Nå kan DIN Ungdomsbedrift få veiledning av Storebrand. Dette er en unik mulighet for din bedrift, så book time nå før det er for sent
  • FB event Innovasjonscamp invitasjon 640x360

    Gullfinale i Osloregionens Innovasjonscamp 2020

    Gullfinalen i Osloregionens Innovasjonscamp 2020 er over. Les mer om Oslos bidrag og resultatet her!
  • H20 Tes awards

    H20 vgs. anerkjennes for sitt arbeid med entreprenørskap i skolen

    H20 videregående skole (Hersleb vgs, Oslo) er en av 39 europeiske skoler som mottar «The Entrepreneurial School (TES) Awards» 9. november. TES Awards er en årlig kåring fra Junior Achievement (JA) Europe, hvor Ungt Entreprenørskap er medlem
  • Student 2019 speeddate 4

    Bli en del av vårt team!

    Er du opptatt av fremtidens kompetanse? Brenner du for entreprenørskap – også for nye generasjoner? Da vil vi at du skal lede Ungt Entreprenørskap sitt arbeid i høyere utdanning
  • 2020 11 04 15 45 30

    Hva kan vi lære av koronasituasjonen?

    Tre Osloskoler er klare for finalen i Osloregionens Innovasjonscamp!
  • Vartlokalsamfunn2

    Oppdagelsesferd i lokalsamfunnet – «Vårt lokalsamfunn» engasjerer

    Hvorfor betaler vi egentlig skatt, og hva brukes pengene til? Hva er velferd? Hva betyr det egentlig at vi har et demokrati? Denne uken lærer 4. og 5. klassinger over hele landet om skatt, velferd og demokrati gjennom programmet «Vårt lokalsamfunn».
  • Studio okt 2

    Årets propeller gikk til...

    250 elever fordelt på 63 ungdomsbedrifter fra 16 ulike skoler deltok i årets Propelljakt i samarbeid med Sparebankstiftelsen DnB. Hele 21 propeller ble delt ut ved hjelp av eminente jurymedlemmer og publikums stemmer.
  • Fremsidenyhetssak

    Pitch Dark 2020

    Onsdag 14. oktober arrangerte vi Pitch Dark i samarbeid med Startup Norway. Studentbedrifter fra Handelshøyskolen BI, Høyskolen Kristiania og OsloMet pitchet for et tidsinvestorpanel med ryggen til.
  • Hederspris Hersleb1

    Entreprenørskapsskole deler nøkkelen til suksess

    H20vgs (Hersleb vgs, Oslo) og ungdomsbedriftene deres har vunnet mange priser hos oss i Ungt Entreprenørskap. Nå er skolen håndplukket til å dele sin suksesshistorie under World Education Week.
  • Slurp jentene

    Faget utdanningsvalg og Elevbedrift - en perfekt kombinasjon

    I Elevbedrift jobber elevene med å skape sine egne produkter eller tjenester - de ser muligheter og gjør noe med det. Her skal vi gå nærmere inn på hvorfor det er så bra å ha det i faget Utdanningsvalg.
  • Bilde1

    Økonomi og Karrierevalg - Nordea i skolen

    Denne uka, 21. – 24. september 2020, gjennomførte 45 veiledere fra Nordea Norge kurs i Økonomi og Karrierevalg for nærmere 750 elever på 10. trinn i Osloskolen.
  • IC IPH Jorid og Silje

    Digital Innovasjonscamp ved fakultet for helsevitenskap ved OsloMet

    Nærmere 300 studenter ved fakultet for helsevitenskap ved OsloMet gjennomførte 24-25.august Innovasjonscamp på oppdrag fra Folkehelseinstituttet med koronasituasjonen som utgangspunkt.
  • ETABLERING AV BANKKONTO 1

    Etablering av bedriftskonto for elev-, ungdoms- og studentbedrifter i Oslo 2021-22

    I samarbeid med Nordea tilbyr UE Oslo bankkonto og nettbank med kostnadsfri etablering for elev- ungdoms- og studentbedrifter. Les mer her.
  • 56161870 2329075053789888 9213758680275615744 o

    Gullkorn fra de yngste og de eldste

    Skole- og studieåret 2019-2020 er omme, og våre elever og studenter har levert inn en årsrapport hvor de reflekterer over hva de har lært. Vi har hentet ut noen sitater, og her er det mange gullkorn.