Teamet hos UE Oslo høsten 2024

Sommeren er på hell, men heldigvis betyr det også nytt år med nye aktiviteter hos UE Oslo. Teamet består av både kjente og ukjente fjes.

UE Oslo host 24 3 redigert

Fra venstre: Elise Mundal (videregående skole), Siv Elin Dammen (daglig leder), Silje Bretvik Gundersen (høyrere utdanning), Kim Østberg Larsen (ungdomsskole) og Ane Brovold (intern). Rebekka de Leon er også med i teamet, men var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Ane1

Denne høsten har vi fått med oss Ane Brovold som intern og hun skal være med oss til midt i november. Til vanlig tar hun en master i Innovasjon og bærekraftig samfunnsutvikling på NTNU i Trondheim, men har en tidligere bachelor fra Westerdals i Art Direction. Ane vil jobbe mest med videregående skole, men vil også bidra på andre nivå

Rebekka de Leon fortsetter som innovasjonsansvarlig på høyere utdanning med fokus på Frontrunner og Oslo Entreprenørskapsliga. Silje Bretvik Gundersen er tilbake etter permisjon og vil igjen være ansvarlig for vårt arbeid med Studentbedrift. Elise Mundal er ansvarlig for videregående skole, Kim Østberg Larsen er ansvarlig for ungdomstrinnet og daglig leder er Siv Elin Dammen.

Vi ønsker samtidig fjorårets trainee Elvina Augedal lykke til med studiene i nord!

Ta gjerne kontakt med oss! Du finner vår kontaktinformasjon her.