Konditorperlene UB - Karmsund videregående skole
Konditorperlene UB fra Karmsund videregående skole har kvalifisert seg til NM Ungdomsbedrift for Rogaland. De deltar i kategoriene Jord-fjord-bord prisen og Bærekraftprisen - i samarbeid med Storebrand.
Forretningsidé
Konditorperlene UB består av et team av innovative ungdommer som alle går på Restaurant og matfag. Bedriften produserer fruktperler av frukt til dekor og matlaging. Fruktperlene lages av frukt som bedriften får av butikker og som ellers skal kastes. I tillegg lager bedriften konditorvarer med insekts mel.
Skole: Karmsund videregående skole
Ansatte i bedriften: Benedicte Ramsvik, Kjersti Sofie Hauge, Nathan Batol, Tiril Matre, Ylva Jóhannsdóttir og Eline Tveita
Daglig leder: Eline Tveita, 949 81 220, elinetveita@outlook.com
Ansvarlig lærer: Angela Stelander, 481 80 233, angela.stelander@skole.rogfk.no
Kontakt i Ungt Entreprenørskap: Maria Aasbø, daglig leder Ungt Entreprenørskap Rogaland: 905 65 978, maria@ue.no
Lenker
Instagram: https://www.instagram.com/konditorperleneub/