Hils på Anna – vår nye rådgiver på barneskole!

I august kunne vi endelig ønske Anna Marija Amelcenkova velkommen til Ungt Entreprenørskap Rogaland! For en god start på det nye skoleåret.

BRUK DETTE anna 1

Det er med stor glede vi endelig har fått på plass en rådgiver som skal jobbe aktivitetene våre rettet mot de yngste på Haugalandet! Anna er vår nye rådgiver på barneskole og skal jobbe med SMART-programmet. Hun blir en del av teamet vårt i Haugesund sammen med Hege og Ina.

Anna er utdannet barnehagelærer fra Universitetet i Agder i Grimstad. Hun fullførte studiet i vår, hvor hun leverte sin bacheloroppgave om barn, psykososialt miljø og musikk.

– Jeg har alltid vært veldig glad i barn. Barnehagelærerstudiet var utrolig givende, og en fin åpning til å jobbe med mye spennende etter endt utdannelse, sier Anna.

Anna kjenner godt til Ungt Entreprenørskap. Hun hadde nemlig Ungdomsbedrift to ganger da hun gikk på videregående! Hun ser tilbake på arbeidet som ble lagt ned i bedriftene som gøy, lærerikt og givende. Nå er hun klar for å være tett på både elever og lærere som skal i gang med SMART.

"Jeg er veldig glad for muligheten i Ungt Entreprenørskap. Det blir fint å jobbe med noe som er så meningsfullt og viktig. En stor mulighet tidlig i karrieren min."
Anna Marija Amelcenkova, rådgiver barneskole

Satser på SMART på Haugalandet

Med Anna på laget skal vi nå få med oss enda flere barneskoler på Haugalandet til å gjennomføre SMART. Nå er hun godt i gang med opplæring, og om kort tid flyr hun rundt på skolene. Selv beskriver hun seg selv som ei som fikser ting selv, tålmodig og glad i mennesker. Rett og slett en god match for oss. Det er bare å ta kontakt med Anna dersom du er interessert i å høre mer om hva vi kan bidra med på barneskolene på Haugalandet.

Vi er glade for å ha deg på plass, Anna, og gleder oss til å bli bedre kjent med deg!


Anna Marija Amelcenkova
Anna Marija Amelcenkova
Rådgiver barneskole