Ta vel imot Ruth Julie, vår nye rådgiver på barneskole i sør!

Ruth Julie Thorbjørnsen er vår nye rådgiver på barneskole, og skal jobbe med SMART-programmet. Hun blir en del av teamet vårt i Stavanger.

BRUK DETTE ruth julie 5

Ruth Julie kommer fra Mosterøy skole hvor hun har undervist på mellomtrinnet. Hun er utdannet grunnskolelærer og har jobbet som lærer i åtte år. Forrige skoleår hadde hun selv SMART-programmet i sitt klasserom, og sitter igjen med gode erfaringer som hun gleder seg over at andre lærere også skal få. Ruth Julie tar over etter Ole Petter, som blir rådgiver på ungdomsskole.

Fra lærer til rådgiver

– Jeg har alltid likt å jobbe med mennesker, og spesielt barn! Læreryrket er utrolig givende. Nå ser jeg fram til mange gode samarbeid med barneskoler i Rogaland, sier Ruth Julie Thorbjørnsen, ny rådgiver barneskole i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

Hun var ikke i tvil da muligheten i Ungt Entreprenørskap dukket opp. Erfaringene fra klasserommet tar hun med seg når hun nå skal ut på barneskoler i Rogaland. Ruth Julie gleder seg til å jobbe med et program som mange elever har stor glede av:


"Noe av det som er så bra med SMART er at det er enkelt å engasjere hele klassen! Alle kan bidra, enten det er å komme med gode idéer, tegne skisser, bygge modeller eller å presentere."
Ruth Julie Thorbjørnsen, rådgiver barneskole i Ungt Entreprenørskap Rogaland

Mye tid skal fortsatt tilbringes i klasserommet, med elever og lærere, men også sammen med næringslivet i regionen vår:

– Jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker! Det blir nytt for meg å jobbe tett sammen med næringslivet. Jeg tror det blir både spennende og veldig lærerikt, avslutter Ruth Julie.

Kapasiteten er doblet

Denne høsten har vi doblet kapasiteten på barneskole. Med to nye SMART-rådgivere får vi muligheten til å være enda bedre til stede i hele fylket. Ruth Julie blir ansvarlig i sør, og Anna Marija Amelcenkova i nord. Er du interessert i å høre med om hva vi kan bidra med på barneskole? Ta kontakt med Julie eller Anna for å høre mer!


BRUK DETTE ruth julie 5
Ruth Julie Thorbjørnsen
Rådgiver barneskole