
NordicWrap UB - Charlottenlund Videregående Skole
NordicWrap UB utvikler miljøvennlig klesemballasje laget av tang og tare. De retter seg mot tekstilbedrifter som ønsker å redusere sitt plastforbruk.
- Vår emballasje er biologisk nedbrytbar og laget av en ressurs som finnes i overflod langs norskekysten, men som i dag er lite utnyttet. Tang og tare vokser 6–8 ganger raskere enn trær, noe som gjør det til et ressursvennlig alternativ, sier daglig leder Sofie Vik-Mo.

Gjennom bedriftsbesøk hos Elis og Nutrimar har de fått verdifull innsikt. Elis har vist stor interesse og bekreftet at tekstilbransjen har et høyere CO₂-utslipp enn flyindustrien. Hos Nutrimar lærte de at store mengder tang og tare blir høstet uten en klar plan for bruk – en utfordring de vil løse.
Med fokus på bærekraft, innovasjon og en sirkulær verdikjede er NordicWrap UB klare til å revolusjonere emballasjeindustrien – ren energi fra havet i hver pose 🌿♻️
Sosiale medier
Nettside: https://nordicwrapub.renderforestsites.com
Instagram: nordicwrapub
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61572356351003
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nordicwrap-ub-676b6b34b
"Å drive ungdomsbedrift har vært en berg-og-dal-bane – fra adrenalinet før en pitch til gleden over vår første pris. Vi brenner for bærekraft og innovasjon, og nå gleder vi oss til å vise jury alt vi har jobbet med. Dette er bare begynnelsen!"
På NM deltar bedriften i følgende konkurranser
- Bærekraftsprisen
- Størst verdiskapingspotensial - i samarbeid med Ferd
- Beste samarbeid med næringslivet - i samarbeid med NHO
- Beste HR-bedrift - i samarbeid med ManpowerGroup
- Innovasjonsprisen - i samarbeid med Virke

Ansatte i bedriften:
- Sofie Vik-Mo (daglig leder)
- Askil Erik Hustad
- Marius Skoglund-Larssen
- Saqib Ahmadi
- Malin Finsmyr
- Caitlin Andresen Letnes
Kontaktinformasjon:
Daglig Leder
Sofie Vik-Mo
Mail: vikmosofie@gmail.com
Telefon: 960 45 727
Ansvarlig lærer
Andrea Tryggvason Hosen
Mail: andhos@trondelagfylke.no
Telefon: 988 63 614


Plukkarlaget UB - Mære Landbruksskole
