Jord-fjord-bord-prisen
Jord-fjord-bord-prisen (for restaurant- og matfag, og naturbruk)
Ungdomsbedrifter fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen. Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:
- På hvilken måte er ungdomsbedriftens produkt (vare og/eller tjeneste) nyskapende?
- Hvilket behov er det i markedet for produktet i dag og er det potensiale for å skape verdier i fremtiden?
- I hvilken grad er produktet bærekraftig sammenlignet med andre tilsvarende produkter i samme marked?
- Hvordan har ungdomsbedriften samarbeidet med arbeids- og næringsliv?
- På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?
Ungdomsbedriften må i forkant sende inn:
- En videopitch der dere presenterer ungdomsbedriften og produktet deres (maks 2 minutter).
- B. Ett bilde av de ansatte i ungdomsbedriften. Gjerne også ett bilde/skisse av produktet.
- En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:
- Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen».
- Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.
- Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.
- Kort beskrivelse av forretningsideen.
- Informasjon om kriteriene over.
- Legg gjerne inn skisse eller bilde av produktet.
Juryen gjennomfører intervju med alle kandidatene.