6. Jord-fjord-bord prisen

Det er kun ungdomsbedrifter som jobber med forvaltning, foredling eller mattilberedning fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.

  • Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:
  • Hvordan har arbeidsprosessen fram mot ferdig vare eller tjeneste foregått og hvordan har elevene tatt hensyn til kvalitet og bærekraft?
  • Hvilket behov er det i markedet for varen/tjenesten i dag og i framtiden?
  • Hvordan har ungdomsbedriften samarbeidet med arbeids- og næringsliv?
  • På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?

Ungdomsbedriften må i forkant levere inn:

En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:

  1. Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen».
  2. Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.
  3. Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.
  4. Kort beskrivelse av forretningsideen.
  5. Informasjon om kriteriene over.
  6. Legg gjerne inn skisse eller bilde av varen/tjenesten

Juryen gjennomfører intervju med kandidatene på stand.


Spørsmål? Ta kontakt med en av oss!

Sara Ungt Entreprenorskap portrett 0001
Sara Kveli Skjervø
Rådgiver VGS og høyere utdanning, nordlige del Trøndelag
Stine
Stine Myhre
Merkantilt ansvarlig og rådgiver