6. Jord-fjord-bord prisen
Ungdomsbedrifter fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.
Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:
- Skaper ungdomsbedriften verdier innenfor landbruks- og matsektoren i Norge på en bærekraftig måte?
- Tilbyr ungdomsbedriften et kvalitetsprodukt (vare/tjeneste) til sin målgruppe som det er behov for i markedet i dag og i framtiden?
- Har ungdomsbedriften hatt et godt samarbeid med arbeids- og næringsliv?
- På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?
Juryen ser etter ungdomsbedrifter som driver med:
- produksjon og salg av råvarer fra og for jordbruk i Norge (inkludert dyrehold) (JORD)
- produksjon og salg av råvarer fra og for sjø og innsjø i Norge (FJORD)
- matopplevelser og spiselige produkter som er klare til servering (BORD)
Ungdomsbedriften må i forkant levere inn:
En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:
- Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen».
- Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.
- Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.
- Kort beskrivelse av forretningsideen.
- Informasjon om kriteriene over.
- Legg gjerne inn skisse eller bilde av varen/tjenesten
Juryen gjennomfører intervju med kandidatene.
Spørsmål? Ta kontakt med en av oss!
![Marte Stromsem](https://www.ue.no/media/userphotos/portraits/marthestromsem/_128x128_crop_center-center_90_none/2124525/Marte-Stromsem.jpg?c=20230801152338)
Marthe Strømsem
Rådgiver VGS og høyere utdanning, sørlige del Trøndelag
![Stine](https://www.ue.no/media/userphotos/portraits/stine-myhre/_128x128_crop_center-center_90_none/Stine.jpg?c=20240508212137)
![Sara Ungt Entreprenorskap portrett 0001](https://www.ue.no/media/userphotos/portraits/sara-kveli-skjervo/_128x128_crop_center-center_90_none/Sara-Ungt-Entreprenorskap-portrett-0001.jpg?c=20210909091651)
Sara Kveli Skjervø
Rådgiver VGS og høyere utdanning, nordlige del Trøndelag